Ontdek onze school online!

Hartelijk welkom! Onze school staat voor sportiviteit, openheid, kwaliteit en respect en dat in een unieke schoolsfeer en met bijzondere aandacht voor een persoonlijke aanpak en welbevinden. De lat ligt hoog, maar wel op maat van iedere leerling, ook als die om bijzondere zorg vraagt.

Een pedagogisch project, twee directies en drie campussen. Campus Middenschool is er voor de leerlingen van de eerste graad, campus Atheneum voor de jongeren van de 2de en de 3de graad en campus TechnX voor de praktijkgerichte opleidingen van de 2de en de 3de graad.

We proberen je via onze website zo goed mogelijk te informeren als bij een fysiek moment op één van onze campussen.

Wil je ons telefonisch contacteren?

• Campus Middenschool - 056/60.37.09
  • Campus Atheneum - 056/60.73.74
  • Campus TechnX - 056/60.14.03

Stuur je graag een mailtje?

facebookChat je liever? Ga dan naar de Facebookpagina van Secundair Onderwijs Groenhove en open een chat in Messenger. We doen er alles aan om je een antwoord op al je vragen te geven.

Wil je graag een virtuele tour doen op onze campussen, enkele promofilmpjes bekijken of onze Facebookpagina's verkennen? Klik dan rechts.

Wens je in te schrijven?  Vul het formulier voor de juiste campus in en wij contacteren jou.

Inschrijven CMS.png   Inschrijven CAT.png