• 18 februari 2020
Jumpworld

Bezoek aan trampolinepark 'Jumpworld' voor de eerste graad

Vandaag gingen we met een aantal klassen naar het trampolinepark ‘ Jumpworld’. Als Sportieve school vinden we het belangrijk dat onze leerlingen met verschillende sportactiviteiten in contact komen.
verkiezingsproject
  • 13 februari 2020

Verkiezingsproject voor derde graad van SO Groenhove.

Het verkiezingsproject van Secundair Onderwijs Groenhove lijkt een jaarlijkse traditie te worden voor de leerlingen van de derde graad.
  • 3 februari 2020

Didactische uitstap naar Bergen met de tweede graad Latijn, Wetenschappen en Electromechanica

Op dinsdag 21 januari trokken onze leerlingen Latijn, Wetenschappen en Electromechanica van de tweede graad vol enthousiasme richting Bergen. Eerst brachten we een bezoek aan het PASS, een wetenschappelijk pretpark waar de bezoeker de rol krijgt van ontdekker.
Affiche smulfestijn 2019
  • 25 oktober 2019

Uitnodiging smulfestijn op zaterdag 23 november in Campus Middenschool

Beste ouders, leerlingen en sympathisanten Op  zaterdag 23 november 2019 nodigen we u graag uit voor ons jaarlijks smulfestijn: HEERLIJKE BEENHESP (à volonté) OP DE WINTER-BARBECUE. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 8 november (zie begeleidende brief in de bijlage)!
VCA
  • 12 februari 2020

VCA examen voor de 5 jaars EM, Mechanica en Houtbewerking.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen.
Norah Mabbe
  • 9 september 2019

Podiumplaats voor Norah Mabbe uit het tweede jaar

Op het Vlaams Zomercriterium in Genk op 14/07/2019 werd Norah "derde" op de 200m wisselslag in een tijd van 2'52"95. Ze behaalde hiermee onverwachts het podium en was uiteraard supertevreden!
Breendonk
  • 7 februari 2020

Zesdejaars bezoeken het Fort van Breendonk en het Museum voor Natuurwetenschappen

Op donderdag 30 januari bezochten we met de zesdejaars het Fort van Breendonk. We werden in twee groepen gesplitst met elk een gids die ons onderdompelde in het Belgische oorlogsverleden.
Tally
  • 19 november 2019

Tally

Sinds kort hebben we er een eigen mascotte bij: Tally! Tally houdt van taal en lezen. Hij zal ons vanaf nu met raad en daad bijstaan met allerhande taalvragen.
Infovoormiddag
  • 31 augustus 2019

Infovoormiddag in Campus Middenschool op zaterdag 31 augustus 2019

De infovoormiddag stond vandaag op het programma. Het officieel startmoment voor het komende schooljaar. Welkom aan alle leerlingen en hun ouders!