Schoolrestaurant

dagschotelOnze scholengroep doet voor de middagmalen een beroep op een traiteur, nl. Willequet uit Kluisbergen. De traiteurdienst zorgt voor een dagelijks verse en gevarieerde dagschotel.

Onze school is een sportieve school met heel veel sportieve leerlingen en daarom willen we onze maaltijden op dit publiek afstemmen. Samen met Willequet zetten we in op gezonde voeding, aldus: #Fit&Food!!

Aan de “saladbar” kunnen de leerlingen dagelijks kiezen uit een aantal verse groenten bovenop de dagschotel. Deze komt in de plaats van soep en dessert en is inbegrepen in de prijs van de dagschotel. Frietjes serveren we om de twee weken. Er wordt op die momenten ook een alternatief voorzien van pasta of rijst. Er komt meer pasta op het menu en er worden minder vetten gebruikt. De snack werd afgeschaft. Omdat we willen dat elke leerling van dit aanbod kan genieten, wordt er dagelijks een halalmaaltijd voorzien. We vragen hiervoor een meerprijs van 0.50 euro per maaltijd.

Voor de belegde broodjes doen wij een beroep op de firma "Panos" uit Waregem. Die levert ons dagelijks verse broodjes, rijkelijk belegd met groentjes.

De leerlingen hebben dus de keuze om ofwel warm te eten, enkel soep te nemen, een broodje te bestellen of hun eigen lunchpakket mee te brengen. De bestellingen dienen te gebeuren via het invullen van een enquëte op Smartschool.

Dagschotel (soep en dessert incl.)

Dagschotel met vervangvlees

Belegde broodjes