Nieuws

  • 12 februari 2019
Taaltips

Taaltip van de week

Ook dit schooljaar mogen jullie in het kader van ‘Talenbeleid’ wekelijks een taaltip op de schoolwebsite verwachten. Dit doen we om van jullie echte taalspecialisten te maken.
Infoavond
  • 11 februari 2019

Infoavond voor het eerste middelbaar op 14 maart

Ga je op 1 september 2019 naar het eerste middelbaar en wil je graag weten hoe het er in Groenhove Campus Middenschool aan toe gaat?
Living Tomorrow
  • 6 februari 2019

Economische richtingen op bezoek bij Living Tomorrow en op stadsbezoek in Gent

Op 15 januari hebben we een uitstap gedaan naar “Living of Tomorrow” en uiteindelijk naar Gent. In de vroege ochtend namen we de bus naar Vilvoorde. In Vilvoorde lag het gebouw van “Living of Tomorrow”.
Minivoetbalcompetitie 1
  • 29 januari 2019

Minivoetbalcompetitie CMS

Woensdagnamiddag 16/01 heeft onze school deelgenomen aan de voorronde van de minivoetbalcompetitie van West-Vlaanderen voor scholen.
Voetbalschool
  • 11 februari 2019

Een officiële voetbalschool!

Onze school is vanaf nu een officiële voetbalschool. Deze erkenning kregen we door Voetbal Vlaanderen. We bieden een voetbalopleiding aan van 2-4u per week tijdens de optie uren. Deze trainingen vallen op maandagvoormiddag en vrijdagnamiddag.
Parlement 1
  • 6 februari 2019

Humane Wetenschappen op bezoek in het Federaal parlement en het Europees parlement

Op 15 januari zijn de leerlingen van 4 en 6 Humane Wetenschappen op daguitstap naar Brussel geweest. In de voormiddag werden wij verwacht in het Federaal parlement.
Stadhuis Waregem
  • 21 november 2018

4HUW brengt een bezoek aan het stadhuis van Waregem

Op vrijdag 16 november zijn we samen met onze begeleider en leerkracht Mr. Van de Kauter naar het Waregemse stadhuis getrokken. Om 10u in de ochtend zijn we vertrokken richting de markt waar we na een sportief stukje stappen aan het stadhuis aankwamen.
Natuurwetenschappen
  • 6 februari 2019

Bezoek 6 ASO/TSO aan Fort van Breendonk en museum voor natuurwetenschappen.

Op donderdag 31/01/2019 trokken de leerlingen uit 6ASO en 6TSO s‘ochtens vroeg met de bus naar het fort van Breendonk in Antwerpen.
Infoavond
  • 30 januari 2019

Infoavond Essevee spelers U12

We verwachtten de spelers U12 Elite van SV Zulte Waregem en hun ouders op dinsdag 29 januari 2019. Een 20 à 25 spelers bezochten samen met hun ouders en een tiental begeleiders van Essevee onze school.
basket
  • 7 november 2018

Basketbalwedstrijd Rhizo Zwevegem – Campus Middenschool

De eerste wedstrijd van de scholencompetitie werd gespeeld tegen Rhizo Zwevegem. De 5 leerlingen hadden vooraf hun twijfels of ze wel konden winnen. De tegenstanders waren namelijk met 12 en vorig jaar hadden onze leerlingen tegen diezelfde school verloren.