Nieuws

  • 15 oktober 2018
Sportdag

Sportdag eerste jaars

Door op onderstaande link te klikken, kunnen jullie genieten van enkele sfeerbeelden van de sportdag van de eerste jaars. Het was een zeer mooie en zonnige dag waarbij onze leerlingen genoten hebben van allerhande sportactiviteiten!  
Smulfestijn
  • 15 oktober 2018

Uitnodiging smulfestijn op zaterdag 24 november in Campus Middenschool

Beste ouders, leerlingen en sympathisanten Op  zaterdag 24 november 2018 nodigen we u graag uit voor ons jaarlijks smulfestijn: HEERLIJKE BEENHESP (à volonté) OP DE WINTER-BARBECUE. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 9 november!
Taaltips
  • 10 oktober 2018

Taaltip van de week

Ook dit schooljaar mogen jullie in het kader van ‘Talenbeleid’ wekelijks een taaltip op de schoolwebsite verwachten. Dit doen we om van jullie echte taalspecialisten te maken.
  • 10 september 2018

Kalender

Vanaf nu kan je de nieuwe kalender raadplegen via: http://www.groenhoveschool.be/kalender  
Tegen pesten
  • 10 oktober 2018

Neen tegen pesten

Secundair onderwijs Campus Groenhove doet ook mee aan de actie tegen Cyberpesten!
Sobinco
  • 3 oktober 2018

3de graad mechanica ontdekt Sobinco

Sobinco is het enige bedrijf in België, gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium, houten, stalen ramen en deuren. Sedert de oprichting in 1961 ontwerpen ze hun eigen gamma.
Proclamatie
  • 8 juli 2018

Proclamatie op 28 juni 2018 in CMS

Op donderdag 28 juni 2018 namen we afscheid van onze leerlingen van het tweede jaar van de eerste graad in CMS. Jullie kunnen genieten van enkele sfeerbeelden door op onderstaande link te klikken. We wensen iedereen heel veel succes in hun verdere studies!  
zoo
  • 10 oktober 2018

Uitstap Zoo Antwerpen (5 Haarzorg)

innen het thema ‘Denken over dieren’ in de lessen Project Algemene Vakken vertrokken de leerlingen samen met M. Vanneste en Mevr. Carette naar de Zoo van Antwerpen. Naast het bekijken van de vele dieren namen de leerlingen ook een kijkje achter de schermen van de Zoo. 
Stadhuis 7BSO
  • 28 september 2018

Uitstap Stadhuis (7BSO)

Naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen bezochten de leerlingen uit het zevende jaar het prachtige moderne stadhuis van Waregem.  Zowel de leerkrachten als de leerlingen waren onder de indruk over het cultureel erfgoed dat aanwezig is binnen de muren van het stadhuis. 
  • 5 juli 2018

Laatste les ruitersport van dit schooljaar

Genieten van enkele sfeerbeelden van de laatste les ruitersport van dit schooljaar. Prettige vakantie iedereen!