• 9 september 2019
Norah Mabbe

Podiumplaats voor Norah Mabbe uit het tweede jaar

Op het Vlaams Zomercriterium in Genk op 14/07/2019 werd Norah "derde" op de 200m wisselslag in een tijd van 2'52"95. Ze behaalde hiermee onverwachts het podium en was uiteraard supertevreden!
Infovoormiddag
  • 31 augustus 2019

Infovoormiddag in Campus Middenschool op zaterdag 31 augustus 2019

De infovoormiddag stond vandaag op het programma. Het officieel startmoment voor het komende schooljaar. Welkom aan alle leerlingen en hun ouders!
Zwemloop
  • 4 juni 2019

Zwemloop Waregem

Elian Mabbe (3A WESP) won de zwemloop in Waregem in de categorie jongens 14-15 jaar. Zijn zus Norah (1A2) werd tweede in de categorie meisjes 12-13 jaar. Proficiat Elian en Norah met deze knappe prestatie!
rechtbank
  • 22 mei 2019

Leerlingen van 4 Humane Wetenschappen en 3B verschijnen voor de rechter.

In het kader van de lessen cultuurwetenschappen over de organisatie van de rechtspraak in België in 4 Humane Wetenschappen, en de lessen PAV van 3B, bezochten de leerlingen de rechtbank in Kortrijk. Ze woonden zowel een zitting van de politierechtbank als van de correctionele rechtbank bij.
Personeel
  • 31 augustus 2019

Het team van Campus Middenschool heet jullie alvast allemaal welkom bij de start van het nieuwe schooljaar op maandag 2 september 2019! Wij zijn er klaar voor en hopelijk jullie ook! Tot dan!
Pepijn
  • 27 mei 2019

Unieke prestatie : Pepijn behaalt een aanmoedigingsprijs in de finale van de Jongeren Wiskunde Olympiade.

De directie en de leerkrachten wiskunde feliciteren Pepijn Vanderbrugghen  van 4 Latijn  bij het behalen van de aanmoedigingsprijs in de finale van de Jongeren  Wiskunde Olympiade.
EM
  • 3 april 2019

Uitstap kunststof 5 en 6 EM

Op 18 februari kregen we een opleiding over kunststof van PlastiQ in Brugge.   We leerden alles over:
Waregem Koerse
  • 26 augustus 2019

Waregem Koerse! School in de namiddag gesloten.

Naar aanleiding van Waregem Koerse sluiten we de deuren op dinsdagnamiddag 27 augustus. Vanaf woensdag staan we opnieuw paraat.
EM
  • 3 april 2019

Uitstap onderhoudstechnieken 5 en 6 EM en WM

Op 7 februari vertrokken we met 5 en 6 EM en WM op uitstap naar Oudenaarde. In het opleidingscentrum van RTC-Oost-Vlaanderen kregen we een workshop voorgeschoteld i.v.m. onderhoudstechnieken. In een doorschuifsysteem leerden we: