Infoavond Essevee spelers U12

• 30 januari 2019

We verwachtten de spelers U12 Elite van SV Zulte Waregem en hun ouders op dinsdag 29 januari 2019. Een 20 à 25 spelers bezochten samen met hun ouders en een tiental begeleiders van Essevee onze school. Terwijl de ouders meer info kregen over de werking van het voetbalproject binnen onze school in samenwerking met Essevee, konden de spelers kennismaken met een lesje Engels en een lesje Latijn.

Als afsluiter kregen de spelers bezoek van Ewoud Pletinckx, de beloftevolle speler die twee weken terug zijn debuut maakte in de eerste ploeg. Ewoud was een leerling van onze school die ook het voetbalproject gevolgd heeft. Hij studeerde vorig jaar af in CAT en volgt nu de opleiding Rechten. We waren heel blij dat hij tijdens zijn examens de tijd nam om de spelers toe te spreken en zijn ervaringen te delen. We wensen hem veel zijn succes in zijn voetbalcarrière en met zijn verdere studies.

In de bijlage kunnen jullie alvast genieten van enkele sfeerbeelden.