Belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar in Campus Atheneum (2de en 3de graad)

• 29 juni 2017

Geachte ouders,

Uw zoon/dochter is ingeschreven in onze school. Om het nieuwe schooljaar vlot te starten geven wij u graag nog enkele schikkingen mee voor het schooljaar 2017 - 2018.

Nieuwe werkwijze boeken bestellen

Onze school gaat vanaf komend schooljaar in zee met “Standaard Boekhandel”, die zal instaan voor de (online) schoolboekenverkoop.  Onze school zal dus geen hand- en werkboeken meer aanleveren.

Van thuis uit kan je heel eenvoudig de bestelling digitaal plaatsen en opvolgen. Dit is echter geen verplichting, u kunt de boeken ook in de boekhandel bestellen en aankopen. Om te bestellen volg je de stappen uitgelegd in bijgevoegde folder.  Er wordt aangeraden om dit zeker vóór 5 augustus te doen, zodat je de boeken tijdig ontvangt.  Standaard Boekhandel levert de bestelling bij jou thuis.

Let op! Heb je een verkeerde boekenlijst aangeduid, ga dan terug naar “Leerlingeninfo” (oranje balk) en wijzig je studierichting.

Bijdrage

optie sport

Wie opteert voor extra sport, kan deelnemen indien volgend bedrag overgeschreven wordt:

• Voetbal:           € 40,00
  • Triatlon:           € 40,00
  • Dans:              € 40,00
  • Basket:            € 40,00
  • Tennis:            € 220,00 (incl. vervoerskosten) àdeel 1: € 100,00 overschrijven (rest in januari 2018)
  • Paardrijden:    € 220,00 (incl. vervoerskosten) àdeel 1: € 100,00 overschrijven (rest in januari 2018)

Maaltijden

Leerlingen die op school een warme maaltijd of een broodje nuttigen, kunnen ook een bedrag storten; dit komt op hun eetkaart (vb. € 20,00).

Kastje

Wie een kastje wenst te huren schrijft ook best € 25,00 over (€ 10,00 waarborg sleutel + € 15,00 huur volledig schooljaar).  Leerlingen die vorig schooljaar een kastje huurden betalen enkel € 15,00 huur.

Overschrijven

Het bedrag voor optie sport, maaltijden en kastje kan overgeschreven worden op rekening van vzw GOWAR (vriendenkring)  BE41 1430 8604 9310.

Gelieve hierbij duidelijk volgende mededeling te plaatsen:

“CAT Naam + voornaam ll: bedrag + soort sport, bedrag eetgeld, bedrag kastje.”

Vrijdag 1 september 2017

Alle leerlingen van het 3de jaar worden om 08.25 u. verwacht in de Westerlaan (hoofdgebouw). De directeur, dhr. Vandevelde, zal de nieuwe leerlingen verwelkomen, de klassenvorming leiden en een begeleider aanwijzen.

Alle andere leerlingen van het 4de, 5de, 6de en 7de jaar moeten op school aanwezig zijn om 09.15 u. voor de klassenvorming. De lessen stoppen voor iedereen om 15.45 u..

Vanaf maandag 4 september 2017 gaat het gewone lessenrooster in!

Op dinsdag 5 september komt de schoolfotograaf.

Bestelling maaltijden

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan er een broodje of een warme maaltijd genuttigd worden in ons schoolrestaurant.

Alle leerlingen moeten op voorhand hun bestelling doorgeven:

de leerlingen die vorig schooljaar bij ons ingeschreven waren, kunnen hun maaltijden bestellen via Smartschool (vanaf 21 augustus 2017)

nieuwe leerlingen vullen hun bestelling in op een formulier  (zie laatste pagina)

leerlingen die in Waregem wonen en de toelating hebben van de ouders om thuis te eten, noteren dit in de agenda. Bij het verlaten van de school moet de nota voorgelegd kunnen worden (anders op school blijven).

Prijzen (onder voorbehoud)

• Warme schotel - € 4,65
  • Vervangmaaltijd - € 5,10
  • Belegde broodjes - € 3,00