Basketbalwedstrijd Rhizo Zwevegem – Campus Middenschool

• 7 november 2018

De eerste wedstrijd van de scholencompetitie werd gespeeld tegen Rhizo Zwevegem. De 5 leerlingen hadden vooraf hun twijfels of ze wel konden winnen. De tegenstanders waren namelijk met 12 en vorig jaar hadden onze leerlingen tegen diezelfde school verloren.

T.e.m. de 3e quarter had Rhizo Zwevegem telkens een voorsprong van ongeveer 10 punten. In het laatste quarter bleven onze leerlingen niet opgeven en bleven we volop voor de overwinning gaan. Na een paar mooie shots en

lay-ups stonden we op het einde van de wedstrijd een paar punten voor. Het bleef spannend tot de laatste seconde. Uiteindelijk winnen we met 2 punten verschil. We hebben de wedstrijd gewonnen door mentaal zeer sterk te staan. Een fiere coach en dolgelukkige leerlingen! Op naar de volgende wedstrijd op 28 november.

Uitslag: 69-71.